Få vores nyheder på mail

PANDORA vælger NNIT til drift af global it

Pressemeddelelse   •   Maj 19, 2016 09:03 CEST

PANDORA vælger NNIT til drift af global it

NNIT overtager it-driften for PANDORA og understøtter smykkefirmaets fortsatte internationale ekspansion med én fælles it-platform

København, 19. maj 2016 – NNIT, førende leverandør af it-service og konsulentydelser, meddeler i dag, at man den 29. april har indgået en aftale med PANDORA om global it-drift og -support til det kendte, danske smykkebrand.

PANDORA sælges i mere end 100 lande over hele verden gennem flere end 9.300 forhandlere inklusive omkring 1.800 konceptbutikker. Aftalen betyder, at PANDORAs it-drift fremover vil håndteres af NNIT, herunder den globale, delte it-platform, der kører ERP-systemet, Dynamics AX.

Aftalen med NNIT er del af PANDORAs bestræbelser på at etablere en skalerbar og robust platform, der understøtter virksomhedens vækststrategi. Udover en robust it-platform, vil NNIT yde direkte support til butikker og kontorer over hele verden. Aftalen, som løber op i et trecifret, mellemstort millionbeløb (DKK), løber i første omgang i fem år med mulighed for to års forlængelse.

At drive en global smykkeforretning kræver en it-platform samt 24/7 support, der understøtter vores vækststrategi og globale aktiviteter. Med NNIT har vi valgt en partner, som ikke bare opfylder vores teknologiske krav men mere vigtigt understøtter vores fremtidige vækst gennem levering af højkvalitets it-services,” siger Peter Vekslund, Finansdirektør hos PANDORA.

Administrerende direktør i NNIT, Per Kogut, siger: “Vi er meget stolte af at byde PANDORA velkommen blandt vores betydningsfulde kunder. PANDORA er historien om en succesfuld, dansk smykkeforretning, der er lykkedes med at vokse globalt, og vi ser frem til at understøtte deres videre ekspansion.”

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President og salgsansvarlig hos NNIT, fortsætter: “Aftalen bekræfter NNIT’s evne til at håndtere detailkunder, som er helt afhængige af et stabilt og sikkert ERP system. Vi forstår processerne og støtter vores kunder på deres vækstrejse.”

********

Denne pressemeddelelse følger op på selskabsmeddelelse nr. 6/2016, der blev udsendt den 29. april 2016.

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finance i Danmark. NNIT A/S havde pr. 31. marts 2016 2.573 medarbejdere.

For yderligere oplysninger henvises til www.nnit.com.