Få vores nyheder på mail

NNIT udpeger ny General Manager for virksomhedens kontor i Nordamerika for yderligere at styrke life sciences-forretningen

Pressemeddelelse   •   Okt 30, 2015 14:09 CET

NNIT meddeler i dag, at man har udnævnt Jan Weber som ny General Manager for virksomhedens nordamerikanske kontor. Jan Weber vil stå i spidsen for NNIT’s konsolidering som en ledende udbyder af it-services inden for life sciences-industrien.

NNIT har udnævnt Jan Weber som ny General Manager for virksomhedens nordamerikanske kontor.

Jan Weber begyndte sin karriere i NNIT i 2005 og har igennem årene opbygget stor erfaring inden for it, management og life sciences-industrien. Senest har Jan været ansvarlig for NNIT’s danske Life Sciences Advisory-afdeling.

”Jan er den perfekte kandidat til jobbet,” fortæller Søren Luplau-Pagh, Senior Vice President i NNIT, og fortsætter: ”Jan har solid, international erfaring og en stor viden om it, ledelse og life sciences-industrien fra sine tidligere stillinger i NNIT. Han har altid leveret gode resultater og høj kvalitet i sine leverancer til vores kunder.”

Jan Weber ser også frem til sit nye job: ”Vi har et virkeligt stærk team på kontoret i USA, og jeg glæder mig til at fortsætte og videreudvikle vores life sciences-forretning i Nordamerika. NNIT’s lange erfaring med life sciences-industrien kan udnyttes på det nordamerikanske marked, hvor regler og myndighedskrav er af afgørende betydning for life sciences-virksomheder. Vi kender kravene og ved, hvordan vores kvalitetsservices kan styrke industrien. Det gælder eksempelvis services som Regulatory Affairs og Clinical Development. Derudover ser jeg også store muligheder for NNIT’s services som for eksempel ’Compliance as a Service’, GxP cloud og application outsourcing,” fortæller Jan Weber.

Jan Weber tiltræder sit ny job den 1. november 2015 på NNIT’s kontor i Princeton, New Jersey.

********

Yderligere information

Lars Blume Schackinger, NNIT Communications, 30 79 82 10, lasc@nnit.com

Om NNIT
NNIT er en international it-serviceleverandør, der rådgiver om, udvikler, implementerer og drifter it-løsninger til regulerede brancher. Vi skaber værdi for private og offentlige virksomheder ved at tage ansvar for deres it, som var det vores egen. Dermed understøtter vi både deres forretningsmål og deres daglige drift. Per 31. juli 2015 har NNIT A/S mere end 2.500 medarbejdere. Få mere information på www.nnit.com.