Få vores nyheder på mail

NNIT udnævner ny chef for IT Solution Services

Pressemeddelelse   •   Maj 27, 2016 14:06 CEST

NNIT udnævner ny chef for IT Solution Services

Udnævnelsen markerer NNIT’s fokus på International Life Sciences og IT solutions, der hjælper kunder med at nå deres forretningsmål

København, 27. maj 2016 – NNIT, førende leverandør af it services og konsulentydelser, udnævner Mette Steffensen til ny Senior Vice President og Head of IT Solutions Services.

NNIT veteranen Mette Steffensen har været i selskabet de seneste 10 år. Før dette tilbragte hun 7 år hos Accenture og bidrager dermed med værdifuld erfaring til sin ny rolle. Mette har senest været ansvarlig for NNIT’s Application Outsourcing business og før det for firmaets Management Consulting afdeling.

I en kommentar til sin udnævnelse siger Mette Steffensen: “NNIT er på en vækstrejse, og jeg ser frem til at bidrage yderligere til virksomhedens ambitioner og mål. Jeg vil bygge videre på det allerede stærke fundament for yderligere at styrke etablerede forretningsrelationer og samtidig fortsætte med at tiltrække nye kunder.”

NNIT’s administrerende direktør Per Kogut tilføjer: “Med sin solide baggrund og store erfaring er Mette en ideel kandidat til at føre NNIT’s IT Solution Services ind i fremtiden. Jeg byder Mette velkommen i NNIT’s øverste ledelse og ser frem til at fortsætte arbejdet med at eksekvere vores strategi og nå vores potentiale.

Mette Steffensen erstatter Søren Luplau-Pagh, som har besluttet at forlade NNIT. Administrerende direktør Per Kogut kommenterer: “Jeg vil gerne takke Søren for hans indsats gennem de seneste 9 år. Søren har været en markant bidragyder til NNIT’s vækst, og selvom jeg beklager hans afgang, respekterer jeg hans beslutning og ønsker ham alt det bedste fremover.

Med udnævnelsen af Mette Steffensen, består NNIT’s øverste ledelse af Per Kogut, administrerende direktør, Carsten Krogsgaard Thomsen, finansdirektør, Jess Julin Ibsen, Executive Vice President, Brit Kannegaard Johannessen, Senior Vice President, Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President og Mette Steffensen, Senior Vice President.

Mere information

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNIT NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. For yderligere oplysninger henvises til www.nnit.com