Få vores nyheder på mail

​NNIT og Vestas forlænger samarbejde med fokus på data og fleksibilitet

Pressemeddelelse   •   Jun 08, 2018 09:29 CEST

København, 8. juni, 2018 – NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, forlænger samarbejdet med Vestas, markedslederen inden for vedvarende energiløsninger.

Gennem de kommende fem år vil NNIT A/S således fortsat sikre global it-infrastruktur og drift til Vestas og hermed levere digitale services og en infrastruktur, der gør Vestas i stand til at bruge data til at levere markedsledende energiløsninger.

Aftalen markerer fortsættelsen af det succesrige samarbejde, der har varet i knap fem år, siden december 2013, som nu giver plads til en højere grad af fleksibilitet. Aftalen er således en kombination af en basisaftale og en række tilkøbsaftaler, der giver et mere fleksibilitet og skalerbart design.

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”Vestas er pionér inden for vedvarende energi og udvikler som en global leder hele tiden sit teknologiske fundament. Når Vestas beslutter at forlænge samarbejdet med denne mere fleksible aftale, illustrerer det NNIT’s evne til at levere og leve op til morgendagens krav i en verden, hvor teknologien hele tiden udvikler vores muligheder.”

Morten Duus, Vice President for Global IT, Vestas ser ligeledes frem til det fortsatte samarbejde og siger:

”Vestas nedbringer fortsat prisen på energi på tværs af sine energiløsninger, hvilket blandt andet inkluderer brug af data til at optimere på tværs af hele værdikæden samt indgå fleksible aftaler der imødekommer vore skiftende behov. Med denne nye aftale har NNIT udvist stærkt fokus på vores behov for fleksibilitet skabt en løsning, der ligger i forlængelse af vores strategi.”

Aftalen træder i kraft i januar 2019, løber frem til 2023 og erstatter den hidtidige aftale, der udløber i 2018.

NNIT har omtrent 350 kunder, hvoraf cirka 100 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale life-science-industri (januar 2018).

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Anders Riis,Head of Media Relations, Vestas, +45 41 81 39 22, anprr@vestas.com.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om Vestas

https://www.vestas.com/