Få vores nyheder på mail

​NNIT og PFA forlænger og udvider samarbejde med fokus på agilitet og innovation

Pressemeddelelse   •   Okt 03, 2018 10:45 CEST

København, 3. Oktober, 2018 – NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, forlænger samarbejdet med PFA, det største kommercielle pensionsselskab i Danmark, som forvalter mere end 500 milliarder kroner for 1,2 millioner kunder.

Gennem de kommende fem år vil NNIT A/S således fortsat levere infrastruktur, digitale services samt rådgivning, der gør PFA i stand til at styrke sin kundeservice omkostningseffektivt og støtter op om selskabets agile transformation.

Aftalen markerer fortsættelsen af samarbejdet, der har varet i knap ni år, siden marts 2009. Værdien af aftalen andrager omtrent en halv milliard DKK.

Den fornyede aftale omfatter desuden applikationsdrift og et styrket fokus på agil udvikling og DevOps for at støtte organisationen i sin kontinuerlige udvikling og levering af konkurrencedygtige serviceydelser.

NNIT overtager 16 medarbejdere fra PFA, som bliver budt velkommen af næsten 1.600 kolleger i NNIT’s hovedkontor i Søborg og flere end 3.100 medarbejdere globalt.

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”Med denne tredje kontraktperiode ser vi frem til at indfri PFA’s høje forventninger til it-infrastruktur og -ydelser, der støtter op om deres digitale transformation. Vi byder 16 nye medarbejdere velkommen på holdet, som går et enormt spændende samarbejde i møde med fokus på agil udvikling.”

Jon Johnsen, koncerndirektør og Chief Operating Officer, PFA, ser ligeledes frem til det fortsatte samarbejde og siger:

”Vi er glade for at fortsætte vores tætte samarbejde med NNIT og videreudvikle vores partnerskab, så der bliver skabt stærke og fremtidssikrede it-løsninger i PFA. Aftalen indgår som et centralt element i den agile og innovative transformation, som PFA er i fuld gang med, og som skal sikre endnu bedre kundeoplevelser og høj effektivitet i alle vores digitale processer.”

Aftalen træder i kraft 1. januar 2019, løber frem til udgangen af 2023 og erstatter den hidtidige aftale. Transition og overtagelse af medarbejdere vil ske i løbet.

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com.

Kristian Lund Pedersen, Pressechef, PFA, +45 61 22 22 31, klp@pfa.dk.

Om NNITNNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.100 medarbejdere.www.nnit.com.

Om PFA

PFA er Danmarks største kundeejede pensionsselskab med over 500 mia. kr. under forvaltning. PFA har ca. 1,2 mio. individuelle kunder fra en lang række af Danmarks største selskaber og organisationer. Udover pension og forsikring tilbyder PFA også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. www.pfa.dk.