Få vores nyheder på mail

​NNIT og Informatica indgår internationalt samarbejde inden for life sciences

Pressemeddelelse   •   Okt 25, 2016 09:57 CEST

København, 25. oktober 2016 – NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser meddeler i dag, at man har indgået et internationalt samarbejde med Informatica®, verdens absolut førende udbyder af løsninger til data management.

Med partnerskabet kan NNIT udvide sine ydelser med Informaticas omfattende portefølje af løsninger til data management og fokusere endnu skarpere på nogle af de vigtigste regulatoriske forandringer, som life science industrien står over for.

“ISO IDMP – den international standard for identifikation af lægemidler for regulatoriske myndigheder – er en forretningskritisk og teknisk udfordring for de fleste lægemiddelvirksomheder,” forklarer Morten Lindaa, Director, Life Science Solutions, NNIT. Han fortsætter:

“Partnerskabet kombinerer Informaticas førende software-løsninger til data management med NNIT’s erfaring inden for IDMP. Herved kan vi tilbyde de accelererede systemkonfigurationer, som er påkrævet for at leve op til reglerne vedrørende IDMP. Vi har samarbejdet med Informatica på dette område siden januar 2016, og deres løsninger passer perfekt sammen med vores, så vi er glade for, at samarbejdet nu er officielt.”

NNIT udvikler løsninger til IDMP på basis af Informaticas standardprodukter, så kunder vil nyde gavn af en komplet og omfattende løsning. Information Management er et kritisk element, som gør lægemiddelvirksomheder i stand til at integrere alle datakilder, håndtere master-data og generere værdifuld indsigt.

Rodney Foreman, Senior Vice President, Partner Ecosystem, Informatica, udtaler:

“Akkurat og konsistent data er essentiel for al forretning. Gennem vores samarbejde på IDMP, kombinerer vi Informaticas omfattende portefølje af løsninger til data management med NNIT’s enestående regulatorisk ekspertise og erfaring med outsourcing af it-services for life-science-industrien.”

Informaticas prisbelønnede datateknologi anvendes i dag af flere end 7.000 virksomheder verden rundt og omfatter en komplet portefølje af løsninger til data management inklusiv dataintegration, datakvalitet, cloud integration, master data management og datasikkerhed.

Yderligere information:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 2.600 medarbejdere globalt.