Få vores nyheder på mail

​NNIT og DSB forlænger samarbejde

Pressemeddelelse   •   Jan 22, 2019 10:00 CET

Foto: René Strandbygaard

København, 22. januar, 2019 – NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, forlænger samarbejdet med DSB.

Den eksisterende femårige aftale mellem NNIT og DSB blev indgået i foråret 2012 med mulighed for forlængelse.

I marts 2016 indgik DSB og NNIT aftale om at forlænge samarbejdet yderligere fra 1. april 2017 til 31. marts 2019. Denne aftale er nu forlænget med yderligere to år frem til marts 2021.

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”De første år af vores samarbejde fik vi skabt en betydelig robusthed i DSB’s it-drift, og vi er stolte af at fortsætte samarbejdet om it-løsninger til Danmarks største leverandør af offentlig transport."

NNIT A/S leverer innovative og robuste løsninger til life-sciences-sektoren internationalt samt kunder i den private samt offentlige sektor, herunder driften af tredje generation af NemLog-in, den succesfulde offentlige løsning til digital selvbetjening, som er med til at gøre Danmark til et af verdens mest digitaliserede lande. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt.

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNIT

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt.www.nnit.com

Om DSB

https://www.dsb.dk/