Få vores nyheder på mail

NNIT køber schweizisk konsulentfirma

Pressemeddelelse   •   Apr 24, 2019 09:36 CEST

Denne pressemeddelelse følger op på NNIT Selskabsmeddelelse 6/2019, udsendt den 24. april 2019 kl. 10.00

København, den 24. april 2019 - NNIT A/S meddeler, at man har købt Halfmann Goetsch Partner AG (HGP). Købet giver NNIT en stærkere tilstedeværelse i den europæiske life sciences-industris brohoveder i Frankfurt og Basel samt styrker selskabets position som ledende, international it-transformationspartner for virksomheder inden for life sciences.

HGP, der anerkendes som en af de stærkeste leverandører af it-konsulentydelser til især medicinalvirksomheder, har hovedkontor i Basel tæt på NNIT’s schweiziske kontor i Zürich. Herudover har selskabet kontorer i Frankfurt og Singapore samt et nearshore kontor i Krakow.

HGP startede i Basel i 2008 som konsulentvirksomhed med fokus på it-lovkravene til medicinalindustrien, og kunderne inkluderer selskaber såsom Merck, Novartis and Hoffmann La-Roche.

Efter mere end 10 år på markedet beskæftiger HGP 70 eksperter med stor erfaring og højt specialiserede ydelser såsom informations-risiko-håndtering, databeskyttelse (GDPR), dataintegritet, validering af computersystemer, produktionssystemer, god fremstillingspraksis, sporingssystemer samt forberedelse på auditering.

Dataindsamlingen intensiveres inden for life sciences, og samtidig øges lovkravene med branchespecifik regulering og generel lovgivning om beskyttelse af persondata. Da de teknologiske muligheder og presset fra lovgivningen samtidig stiger, vokser markedet for risikostyring og validering af datasystemer signifikant.

Med en fleksibel og skalerbar konsulentbase, herunder de bedste eksperter inden for life sciences IT, tilbyder HGP branchens førende tilgang til compliance excellence.

”Ud over det perfekte geografiske match, som føder ind i NNIT’s strategiske ambition om at styrke vores position på life sciences-markedet med brohoveder i Frankfurt og Basel, passer vores medarbejdere godt sammen,” forklarer Per Kogut, administrerende direktør, NNIT:

”Sammen deler vi en dyb forståelse for it-kravene og de regulatoriske krav til life sciences-virksomhederne.”

Kombineret med NNIT’s eksisterende ydelser inden for kvalitetsstyring forventes HGP’s udmærkelser, gode renommé og netværk inden for it-compliance at skabe synergier i form af øget salg. Det gælder også inden for farmaceutisk produktion, hvor HGP’s thought leadership passer godt sammen med NNIT’s eksisterende udvalg af it-ydelser.

”Vi er meget glade for at blive en del af NNIT-gruppen og fortsætte vores succesfulde udvikling,” sigerThomas Halfmann, Co-founder og Partner, Halfmann Goetsch Partner. ”Qua NNIT’s globale leveringsmodel vil vi levere løsninger af høj kvalitet og bygge videre på vores solide fundament inden for life sciences-industrien. Vores fælles forståelse af it- og regulatoriske krav udgør en perfekt kombination.”

Efter opkøbet vil HGP blive integreret i NNIT, og ledelsen vil fortsætte som en del af ledelsen i den fælles, europæiske life sciences-forretning.

I maj 2017 købte NNIT SCALES Group. I oktober 2018 købte NNIT Valiance Partners.

***

Om Halfmann Goetsch Partner AG

https://www.hgp.ag/

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt. www.nnit.com