Få vores nyheder på mail

NNIT køber SCALES Group

Pressemeddelelse   •   Maj 17, 2017 17:55 CEST

Denne pressemeddelelse følger op på NNIT Selskabsmeddelelse 05.

København, 17. maj 2017 – NNIT A/S, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser meddeler, at man har købt SCALES, den største uafhængige Microsoft Dynamics 365 (tidligere: Dynamics AX) partner i Danmark.

NNIT investerer sjældent i andre selskaber, forklarer Per Kogut, administrerende direktør i NNIT: ”Vi forfølger fortsat en robust og organisk vækststrategi, men er åbne for at nære væksten gennem opkøb, når muligheden byder sig.”

SCALES er en dansk prisvindende, anerkendt Microsoft-partner, som beskæftiger 113 Dynamics 365 eksperter i Danmark og Norge. Selskabet bliver en del af NNIT under navnet ”SCALES, an NNIT Group Company”, og vil yde konkurrencedygtige implementeringsydelser af høj kvalitet.

“Vi er stolte af at være et af de få selskaber, der kvalificerer til NNIT’s høje krav,” siger Hasse Bergman, administrerende direktør i SCALES. “Med denne aftale ser vi en mulighed for at tilbyde vores services til større virksomheder i flere lande. Det kulturelle match mellem vores selskaber er fremragende, og vi ser frem til at blive en del af det globale NNIT team.”

Per Kogut, administrerende direktør i NNIT siger: “Vi ser meget frem til at indlemme SCALES og deres ekspertise i NNIT. Vores ydelser komplementerer hinanden og giver et udbud af services, der møder de voksende krav til Microsoft Dynamics 365 services.”

Med købet af SCALES kan NNIT levere til hele ERP værdikæden, fra outsourcing til application management, implementering, drift og videreudvikling af kundernes ERP løsning, Microsoft Dynamics 365.

Ifølge Gartner forventes markedet for ERP services at vokse med 4 % årligt, og Microsoft Dynamics 365 bliver i stigende grad accepteret som en attraktiv ERP løsning for mellemstore og store virksomheder.

Kombineret med sine SAP kompetencer, bliver NNIT en førende leverandør af wall-to-wall ERP services – p.t. uden sidestykke i Danmark.

Henvendelse:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com.

Om SCALES

SCALES Group er et førende, dansk konsulenthus med fokus på levering af state-of-the-art implementering af Microsoft Dynamics 365 ERP-løsninger. I 2016 genererede SCALES Group omsætning på DKK 116 millioner og et driftsoverskud på DKK 15 millioner svarende til en overskudsgrad på 12,7 %. SCALES Group beskæftiger 113 fuldtidsmedarbejdere i København, Aarhus, Odense og Aalborg i Danmark samt i Oslo, Norge.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finance i Danmark. Per 31. december 2016 havde NNIT 2.809 medarbejdere. Mere information på www.nnit.com