Få vores nyheder på mail

​NNIT indgår partnerskab med ValGenesis om cloudbaseret software til life sciences-industrien

Pressemeddelelse   •   Aug 14, 2018 09:14 CEST

København, 14. august 2018 - NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår et strategisk partnerskab med ValGenesis Inc., en pionér inden for softwaresystemer til papirløs validering.

I life sciences-industrien gennemføres validering af it-systemer for en stor dels vedkommende stadig fuldstændig manuelt og papirbaseret, og processen er gerne ineffektiv, omkostningstung og fejlbehæftet. Som global leder inden for Enterprise Validation Lifecycle Management Solutions (VLMS) gør ValGenesis virksomheder i stand til at håndtere hele it-valideringsprocessen elektronisk.

Den cloudbaserede løsning fra ValGenesis hjælper medicinalvirksomheder med at eliminere deres brug af papir og fjerne den ineffektivitet, der tynger deres it-valideringsprocesser. Det baner vejen for stringent opfyldelse af lovgivningsmæssige krav, hjælper med at adressere bekymringer angående dataintegritet, medfører forbedret konsistens og mindsker tidsforbruget signifikant.

”Vi indgår partnerskab med pionéren i denne niche for at hjælpe life sciences-virksomheder med at sige farvel til papiret,” siger Bo Olsen, General Manager, NNIT US. Han fortsætter:

”ValGenesis’ software er ved at udvikle sig til en de facto-standard for hvordan validering skal sikres og styres. Det sker, fordi de virksomheder, der tager systemet i brug, opnår signifikante forbedringer (konsistens, regelefterlevelse og nedsat tidsforbrug) af deres valideringsprocesser.”

Som ValGenesis’ foretrukne globale partner vil NNIT integrere det papirløse validerings-software med sit udvalg af serviceydelser til medicinal- og biotekindustrien. Uddannelses- og træningsindsatsen bliver koncentreret om NNIT’s flere end 200 valideringskonsulenter samt salgsstyrker i Europa.

De to virksomheder har allerede gode erfaringer fra deres samarbejde på det amerikanske marked, hvor ValGenesis’ software er blevet implementeret hos ti ud af de 20 største medicinalvirksomheder.

”ValGenesis gør ikke alene lifesciences-virksomheder i stand til at håndtere deres valideringsprocesser elektronisk; systemet reducerer omkostningerne og tidsforbruget, eliminerer potentielle problemer med dataintegritet, muliggør standardisering og fremtvinger en højere grad af konsistens og regelefterlevelse i valideringsprocesser. Vi ser frem til at udvide vores aftryk og indgå partnerskab med NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser til den globale lifesciences-industri med særdeles stærke positioner i Europa og Kina,” siger Siva Samy, administrerende direktør, ValGenesis.

NNIT har omtrent 400 kunder, hvoraf cirka 150 er lokaliseret uden for Danmark. Omtrent 20 % er kunder fra den internationale lifesciences-industri (juni 2018).

Yderligere oplysninger:

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com.

Shanti Mulyadi, ValGenesis – Communication, Ph: 510 445 0505 Ex. 1015, Shanti.mulyadi@valgenesis.com.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for lifesciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com.

Om ValGenesis

Video om ValGenesis

Besøg website: www.valgenesis.com.