Få vores nyheder på mail

​NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK for at sætte skub i automatisering hos den internationale life sciences-industri og danske virksomheder.

Pressemeddelelse   •   Sep 23, 2019 08:17 CEST

København, 23. september 2019 – NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK med fokus på NNIT’s kernesegmenter; den internationale life sciences-industri samt finanssektoren og offentlige og private virksomheder i Danmark.

Partnerskabet kombinerer NNIT’s arv og stærke kræfter inden for digital kvalitetssikring med LEAPWORK’s banebrydende, kodeløse software til automatisering.

”Teknologi inden for automatisering modnes støt, og vi udnytter teknologien internt i vores egen organisation men også for at hjælpe vores kunder med at muliggøre mindre manuelt arbejde, skabe mere strømlinede processer og bringe omkostningerne ned, samtidig med at risikoen for fejl minimeres,” forklarer Michael Clausen, Associated Vice President og ansvarlig for Digital Assurance (kvalitetssikring) i NNIT. Han fortsætter:

”Vi vil gerne gøre op med forestillingen om, at validering og test tager lang tid og kræver mange ressourcer fra en teknologitung skare uden at kaste høj kvalitet af sig. Med LEAPWORK’s teknologi, der bl.a. baserer sig på machine learning og AI, bliver automatiseringen forretningsnær, fordi softwaren er enkelt at gå til og hurtigt at få op at køre og kan bruges af folk, der ikke er teknologikyndige.”

Det nye partnerskab udløber af NNIT’s strategi om at styrke innovative ydelser med et fokus på automatisering og kunstig intelligens (AI) som et middel til forbedret konkurrenceevne.

Ved at kombinere styrkerne hos succesfulde entreprenører og den førende leverandør af it-services og konsulentydelser vil NNIT hjælpe kunderne med at hive automatisering og kunstig intelligens op på næste, mere modne niveau.

”At arbejde med en erfaren partner som NNIT sikrer, at vores kunder får den rigtige støtte, når de skal i gang med at bruge vores software, så det er en win-win,” siger Andreas Lund, Partner Director hos LEAPWORK. Han fortsætter:

”Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med eksperterne fra NNIT, som blandt andet kommer med en dyb indsigt i højt regulerede virksomheder fra lægemiddelindustrien og finanssektoren.”

Læs mere om NNIT’s arbejde med kvalitetssikring her:

https://www.nnit.com/Life-Sciences/quality-management/Pages/quality-management-business-accelerator.aspx

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om NNITNNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt. www.nnit.com

Om LEAPWORK

LEAPWORK er den første no-code automatiserings platform til enterprise virksomheder – og vi opererer i det hurtigst voksende IT-marked. For tre år siden byggede vi vores første kundeforhold og gav dem effektiviseringsløft på mere end 90%, og i dag tæller vores kunder nogle af verdens mest ikoniske brands som NASA, Mercedes-Benz, Boeing og Paypal.

https://www.LEAPWORK.com