Få vores nyheder på mail

NNIT indgår partnerskab med Dell Boomi

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2017 09:43 CEST

NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser styrker sin position inden for cloud-systemintegration i Danmark med indgåelse af nyt partnerskab med Dell Boomi.

Partnerskabet med Dell Boomi betyder, at NNIT udvider sin portefølje af services til også at inkludere iPaaS; et værktøj til systemintegration i skyen.

I takt med at flere og flere virksomheder flytter dele af deres system-portefølje fra egne datacentre til datacentre og tjenester i skyen, øges behovet for løsninger samt rådgivning om løsninger, der kan integrere systemerne i skyen.

iPaaS (Integration-Platform-As-A-Service) er et integrationsværktøj, der er udviklet i skyen, og som benyttes til at integrere skybaserede produkter med andre skyprodukter samt at integrere software i lokale datacentre. Systemerne indeholder mange standardintegrationer, hvorfor integrationsarbejdet kun kræver mindre rettelser for at forbinde dem til skyen.

Boomi er unik, idet udvikling og overvågning foregår i skyen, men selve afviklingen og dataopbevaringen kan placeres enten i et fysisk datacenter bag egen firewall eller i skyen via eksempelvis Microsoft Azure Cloud.

”Dell Boomi’s udvikling af ny funktionalitet sikrer dem en førerposition, og deres produkter er blandt markedets bedste. Partnerskabet falder derfor helt naturligt for NNIT,” siger Mikkel Iversen, Director for Integration & Development, NNIT.

”Vores rutinerede integrationskonsulenter bliver certificeret i iPaaS fra Dell Boomi, og er klar til at implementere,” forklarer han.

”Vi ser frem til et godt partnerskab, som vil gøre NNIT endnu stærkere på it-services og rådgivning om systemintegration i skyen,” siger nordisk chef Thomas Østergaard-Geisler, Dell Boomi. ”Med Dell Boomis cloudbaseret integrationsplatform vil NNIT’s kunder kunne løse selv de mest komplekse integrationsopgaver og opleve de fordele, der ligger i skyen.”

NNIT yder i forvejen udvikling, drift og rådgivning på integrationsprodukter fra SAP, Microsoft, EPIC og Informatica.