Få vores nyheder på mail

NNIT indgår partnerskab med 2021.AI for at integrere kunstig intelligens i forretningen hos life sciences industrien og danske virksomheder inden for NNIT’s kernesegmenter

Pressemeddelelse   •   Jun 28, 2019 11:05 CEST

Foto: 2021.AI

København, 28. juni 2019 - NNIT indgår partnerskab med 2021.AI med fokus på NNIT’s kernesegmenter; life sciences, finanssektoren, det offentlige og andre industrier.

Det nye partnerskab udløber af NNIT’s mål om at styrke innovative ydelser med et fokus på kunstig intelligens (AI) som et middel til forbedret konkurrenceevne.

2021.AI, som blev etableret i november 2016, er et af de mest innovative selskaber i Norden med flere end 80 medarbejdere samt hovedkontor i København og adskillige salgs- og udviklingskontorer placeret rundt om i verden.

Ifølge aftalen vil NNIT markedsføre Grace, en AI platform der tilbyder praktisk implementering af kunstig intelligens (AI), sammen med et hold af data scientists, computeringeniører og it-arkitekter fra 2021.AI.

”Ved at kombinere styrkerne hos den succesfulde entreprenør og den førende leverandør af it-services og konsulentydelser vil vi sammen hjælpe kunderne med at hive kunstig intelligens op på næste mere modne niveau,” forklarer Brian Troelsen, direktør for forretningsudvikling i NNIT:

Når en virksomhed giver sig i kast med en AI, ses den klare og målbare værdiskabelse først i selve produktionsfasen. Med Grace AI-platformen kan virksomheder både udvikle, produktionssætte og effektivt skalere deres AI modeller samt ved blandt andet at standardisere deres udviklings processer og arbejdsgange.

”De fleste virksomheder ønsker at bevæge sig ud af ”pilot-projekt-fasen” til de skalerbare AI-tiltag med fuld styring og robuste løsninger, og vores partnerskab er sat i verden for at understøtte netop denne udvikling,” forklarer Brian Troelsen.

Organisationer ønsker i stigende grad at få værdi ud af AI og knytte det op på forretningens øvrige udfordringer.

”Virksomhederne fokuserer i stigende grad på at anvende AI og automatisering som et middel til at minimere omkostningerne og forbedre indtjeningen, ved at høste gevinster fra deres data ved at udvikle og produktionssætte AI modeller,” forklarer administrerende direktør Mikael Munck fra 2021.AI. Han fortsætter:

”Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med eksperterne fra NNIT, som blandt andet kommer med en dyb indsigt i højt regulerede virksomheder fra eksempelvis life sciences industrien og finanssektoren.”

Den nyligt opdaterede version af Grace AI platformen indgår som element i NNIT’s palet af væg-til-væg-ydelser på kunstig intelligens.

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Line Sofie Graversen, 2021.AI, +45 28 73 74 37 lgr@2021.ai

Om .AI

2021.AI understøtter et stigende globalt behov for praktisk implementering af AI. Kombinationen af vores Data Scientists’ ekspertise og vores Grace AI platform, tilbyder en klar og målbar AI differentiator for kunder verden over. Gennem Grace kan Data Scientists løse nogle af de mest komplekse udfordringer, eller direkte implementere vores færdige løsninger til churn, chatbots, klassifikation og meget andet. Vi er en hurtigt voksende virksomhed, med mere end 80 medarbejdere. 2021.AI har hovedsæde i København med salg og R&D placeret flere steder, globalt.

www.2021.ai

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt. www.nnit.com