Få vores nyheder på mail

​NNIT indgår femårig aftale med Norlys

Pressemeddelelse   •   Sep 17, 2019 08:15 CEST

København, den 17. september, 2019 – NNIT A/S, førende leverandør af IT-services og konsulentydelser, har indgået en aftale med energikoncernen Norlys, som er dannet ved fusionen mellem selskaberne Eniig og SE.

Aftalen betyder, at NNIT de næste fem år overtager ansvaret for dele af Norlys’ centrale it-systemer, hvilket omfatter drift og udvikling af energikoncernens ERP- og CRM-systemer, der skal konsolideres i Microsoft Dynamics 365.

”Norlys har især købt ind på vores solide erfaring med cloud-baserede ERP-systemer og fokus på Microsoft Dynamics 365, og det bliver et spændende samarbejde, hvor vi bruger cloudydelser til digital transformation,” forklarer Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT. Han glæder sig over at tilføje endnu en kunde fra private & public-segmentet og fortsætter: ”Vi ser frem til at overføre vores erfaring med reguleret it hos innovationsparate organisationer og sætte et aftryk i energisektoren.”

Udover stordriftsfordelene og besparelser på tværs af de nyligt fusionerede selskaber skal samarbejdet give Norlys et stærkere fundament for at levere bedre kundeoplevelser og digitalisere forretningen. For eksempel skal CRM-systemerne konsolideres og anvende kunstig intelligens, så kunderne får bedre råd om køb af elprodukter.

Et af de første projekter er således en selvbetjeningsportal og en ny kundeplatform til Norlys Energi, der hjælper medarbejderne med at finde den optimale el- og naturgas-løsning til kunderne.

Som en del af samarbejdsaftalen overtager NNIT et mindre antal medarbejdere fra Norlys, og den tilbageværende afdeling skal arbejde agilt sammen med NNIT.

-Vi har nogle meget dedikerede folk, der har holdt systemerne kørende 24/7. Men med den størrelse, vi nu bevæger os op i, er det mere effektivt at tappe ind i NNIT, så vi kan bruge deres muskler og energi til at drive udviklingen frem og høste stordriftsfordelene, siger Morten Sloth O’Donnell, Vice President for it-udvikling hos Norlys.

Læs mere om samarbejdet i denne artikel på NNIT’s hjemmeside.

********

Yderligere oplysninger

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Henrik Højlund, PR & presseansvarlig Norlys, +45 41 78 08 17, henchr@norlys.dk

Om NNIT

www.nnit.com

Om Norlys

https://norlys.dk/

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark samt inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt.