Få vores nyheder på mail

NNIT indgår aftale med STARK om it-outsourcing

Pressemeddelelse   •   Feb 22, 2018 10:27 CET

STARK fortsætter sin digitale transformation i Norden og outsourcer drift og udvikling af it-infrastruktur og applikationer til NNIT.

NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår aftale om it-outsourcing med STARK, en del af STARK Group, Nordens førende leverandør af byggematerialer til professionelle.

Ud over høj kvalitet, sikkerhed, og stabilitet vil NNIT gennem de næste minimum fire år sikre videreudvikling af STARKs it-infrastruktur, forretningsapplikationer, service-desk og onsite support til STARKs 72 forretninger og flere end 2.600 medarbejdere i Danmark.

Yderligere er den norske, svenske og finske del af STARK GROUP delvist inkluderet i aftalen, som blev underskrevet i dag.

Qua en stærk ambition om at transformere forretningen digitalt gennemfører STARK en gennemgribende outsourcing af it, forklarer Claus Paulsen, CIO, STARK:

“For at blive kundernes fortrukne digitale partner skal vi både kunne forudse morgendagens teknologier og sikre høj kvalitet, sikkerhed og stabilitet i vores it-infrastruktur. Vi fokuserer nu på vores digitale indsats for at tage lederskabet. Partnerskabet med NNIT er den rette beslutning for at opnå dette og understøtter vores fremtidige vækst på tværs af Norden.”

Som led i aftalen overtager NNIT ansvaret for it-infrastruktur, drift, support, applikations-vedligehold og udvikling. Gennem valget af NNIT får STARK fleksibel og skalerbar it-service, samtidig med at de opnår en høj kvalitet i driften og et højt sikkerhedsniveau.

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”STARK befinder sig i en meget spændende forandring, der skal være med til at fastholde deres ledende position, og vi er glade for at kunne tilbyde dem vores erfaring med levering af international it-support. Vi ser frem til at hjælpe med at sikre den it-robusthed, som en agil og innovativ organisation kræver for at kunne fokusere på kunderne og fortsætte væksten i Norden.”

NNIT overtager 53 medarbejdere, som bliver budt velkommen af næsten 100 kolleger i NNIT’s afdeling i Århus og flere end 3.000 medarbejdere globalt.

Denne pressemeddelelse refererer til Selskabsmeddelelse 05/2018, sendt til Nasdaq Copenhagen torsdag den 22. februar 2018 kl 10.25 CET 

***

Yderligere oplysninger
Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com
STARKs pressetelefon, +45 27 79 98 73

Om NNIT
NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt.www.nnit.com

Om STARK
STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 72 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er en del af STARK GROUP A/S, der er Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. www.stark.dk