Få vores nyheder på mail

NNIT indgår aftale med ny kunde i life sciences segmentet

Pressemeddelelse   •   Jun 29, 2016 10:08 CEST

Ambu, en førende leverandør af diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler, vælger NNIT til at hoste firmaets it-infrastruktur

København, den 29. juni 2016 – NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, meddeler at man har indgået en femårig aftale med Ambu om outsourcing af firmaets it-infrastruktur til NNIT.

Som leverandør af lægeligt udstyr, med hovedkvarter i Danmark og datterselskaber i hele verden, udvikler, producerer og markedsfører Ambu diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler og redningstjenester. Aftalen, som beløber sit til et mellemstort, tocifret DKK millionbeløb, inkluderer outsourcing af firmaets it-infrastruktur samt serverdrift og global netværksdrift. Endvidere indeholder kontrakten også en såkaldt master service aftale, herunder konsulentydelser og projektservice.

I en kommentar til aftalen siger Senior Vice President i NNIT, Mette Steffensen: Ambus globale forretning beror på stabil og effektiv it-drift, og vi ser frem til at understøtte deres fremtidige vækst. Aftalen er et bevis på NNITs formåen og allerede dokumenterede resultater med levering af højkvalitets services til internationale kunder inden for life sciences industrien.

Mere information

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com

Om Ambu

Siden 1937 har Ambus ideer skabt effektive løsninger til sundhedssektoren. Millioner af patienter og ansatte i sundhedssektoren verden over sætter deres lid til vores produkters funktionalitet og ydeevne. Vores udstyr spænder over opfindelsen af den første ventilationspose og de legendariske Blue Sensor® elektroder til en af vores sidste innovationer − aScope™ − verdens første videoskop til engangs-brug. Vores hovedkontor ligger i Ballerup. Ambu har godt 2.350 ansatte i Europa, Nordamerika, Asien og i Stillehavsområdet. Du kan finde mere information om Ambu på vores hjemmeside: www.ambu.com.

NNITNNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S havde pr. 31. marts 2016 2.573 medarbejdere. For yderligere oplysninger henvises til www.nnit.com