Få vores nyheder på mail

NNIT indgår aftale med Købstædernes Forsikring og Popermo Forsikring

Pressemeddelelse   •   Jan 05, 2016 10:03 CET

NNIT overtager videreudvikling og vedligehold af forsikringsselskabernes fælles forretningsplatform.

NNIT, førende leverandør af it-services og konsulentydelser, meddeler at man i slutningen af 2015 har indgået en aftale med Købstædernes Forsikring og Popermo Forsikring om videreudvikling og vedligehold af forsikringsselskabernes fælles forretningsplatform.

Købstædernes Forsikring og Popermo Forsikring har i en årrække samarbejdet om udviklingen af den it-platform, som håndterer forsikringsdriften hos begge selskaber. Nu har de taget samarbejdet videre og indgået en application outsourcing aftale med NNIT.

Aftalen med NNIT sker som led i selskabernes bestræbelser på at sikre en skalerbar og fremtidssikret platform. Der er tale om en aftale på foreløbig tre år og fire måneder til en værdi af mere end DKK 40m.

”Vi har til opgave at forsikre de liv, vores kunder vælger at leve. Med løbende kundetilgang og vækst, er det afgørende for os, at kunderne til stadighed oplever, at vi er med dem og kan yde opmærksomhed og personlig rådgivning både før og efter en skade, samtidig med at vi tilbyder konkurrencedygtige produkter hurtigt og effektivt. Det stiller naturligvis øgede krav til udviklingen og vedligeholdet af vores it-platform,” siger Anders Hestbech, administrerende direktør i Købstædernes Forsikring.

John Rasmussen, administrerende direktør hos Popermo Forsikring tilføjer: ”I Popermo Forsikring arbejder vi på at være det naturlige valg, ved at gøre det nemt, hurtigt og professionelt for vores medlemmer. Med NNIT har vi valgt en partner, der kan understøtte de teknologiske ønsker vi har, så vi sikrer kvalitet, leverancer og opnår stor agilitet.”

Senior Vice President i NNIT, ansvarlig for salg, Michael Bjerregaard udtaler: ”Vi glæder os til at arbejde sammen med Købstædernes Forsikring og Popermo Forsikring. Deres kunder skal fortsat være de mest tilfredse forsikringskunder i Danmark – og vi vil udnytte vores mange års erfaring med application outsourcing til at hjælpe med at sikre dette.”

********

Mere information

Rikke Dalager, NNIT Communications, +45 30 77 80 80, rida@nnit.com

Om Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab og det eneste, som både er kundeejet, landsdækkende og kan levere totale forsikringsløsninger til både privat- og erhvervskunder. Købstædernes Forsikring har udviklet sig over 250 år ved at være nysgerrige og vidende om danskernes behov. Den solide erfaring i kombination med en stærk og konkurrencedygtig forretningsplatform betyder, at kunderne kan få de forsikrin­ger, der giver dem et ubekymret liv. For yderligere oplysninger henvises til www.kfforsikring.dk

Om Popermo Forsikring

Popermos historie er fortællingen om initiativrige politiansatte, som i 1963 fik en idé til at lave deres eget forsikringsselskab, så de kunne købe billig kaskoforsikring til deres bil. Ideen blev ført ud i livet, og 'Popermo – vores forsikring' blev en realitet. Efter mere end 50 år i branchen leverer Popermo i dag alle private forsikringer til politiansatte og mange andre udvalgte medlemsgrupper. Popermo Forsikring er ejet af medlemmerne. For yderligere oplysninger henvises til www.popermo.dk

Om NNITNNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life

sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S havde pr. 30. september 2015 2.539 medarbejdere. For yderligere oplysninger henvises til www.nnit.dk

Vedhæftede filer

PDF-dokument