Få vores nyheder på mail

​NNIT fornyer aftale med Novo Nordisk

Pressemeddelelse   •   Maj 04, 2017 19:51 CEST

Copenhagen, 4. maj 2017 – en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, meddeler at man har fornyet en eksisterende infrastruktur outsourcing aftale med Novo Nordisk.

Den anslåede værdi af aftalen løber op i godt DKK 1 milliard og dækker globale services, herunder support og vedligehold af Novo Nordisks koncern it infrastruktur.

Aftalen dækker Novo Nordisks globale it infrastruktur og understøtter endvidere medicinalselskabets cloud strategi.

”Aftalen markerer fortsættelsen af et langt og succesfuldt samarbejde mellem Novo Nordisk og NNIT,” siger Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT. Han fortsætter: “Novo Nordisk efterspørger meget konkurrencedygtige løsninger, der er skræddersyet life science industrien, så vi er stolte af at kunne imødekomme deres høje forventninger.”

I 2020 vil omkring 34 millioner diabetespatienter være afhængige af Novo Nordisks medicin, og den globale it organisation spiller en central rolle i at levere den it infrastruktur, systemer og services, der er nødvendige for at levere dette på en effektiv, compliant og sikker måde.

“Ved at vælge NNIT som partner, sikrer vi effektiv og kompetent it til en organisation, der vokser globalt, og samtidig er parat til at indføre kommende teknologier og bygge dem ind i vores løsninger til morgendagens forretning,” forklarer Vincent Turgis, Chief Information Officer hos Novo Nordisk.

Aftalen træder i kraft den 1. januar 2017 og løber indtil slutningen af 2022, og erstatter den nuværende aftale, som ville være udløbet i slutningen af 2017.

Denne pressemeddelelse er en forlængelse af Selskabsmeddelelse 04, udsendt til Nasdaq Copenhagen torsdag den 4. maj 2017 kl.17:10.

Mere information

Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life-sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 2.800 medarbejdere globalt.www.nnit.com