Få vores nyheder på mail

NNIT-ejede SCALES vinder aftale med Sundhedsdatastyrelsen

Pressemeddelelse   •   Jun 28, 2017 10:42 CEST

SCALES, som blev opkøbt af NNIT A/S i maj 2017, skal fremover håndtere etablering, vedligehold, support og videreudvikling af de it-systemer, som ligger til grund for Sundhedsdatastyrelsens modernisering af datamodtagelse.

Kontrakten, som blev underskrevet i dag, markerer begyndelsen på op til syv års samarbejde. De første fem år af forløbet andrager samlet et mindre, tocifret DKK millionbeløb.

Sundhedsdatastyrelsen har udbudt opgaverne for en vedvarende styrkelse af sikker og sammenhængende databehandling. Kvalitet vejede tungest i forbindelse med det offentlige udbud, og SCALES udmærkede sig med høje scoringer på blandt andet funktionalitet, teknisk løsning, tidsplan, support og vedligehold samt projektorganisation.

Direktør for SCALES, Jesper Outze siger om aftalen: ”Vi er stolte af at kunne leve op til Sundhedsdatastyrelsens skarpe kriterier, herunder deres høje kvalitetskrav. Systemet kan blive grundstenen for indberetningssystemet i det offentlige sundhedsvæsen.”

Sundhedsdatastyrelsen tager som en af de første offentlige organisationer den cloud-baserede Microsoft platform, Dynamics 365, bredt i anvendelse.

”Dynamics 365 gør det muligt at bearbejde enorme datamængder og anvende intelligent teknologi til at optimere ressourcerne til gavn for os alle. Platformen gør det nemt at administrere, hvem der har adgang til hvilke data og leverer en høj sikkerhedsstandard,” siger Claus Jul Christiansen, direktør for salg til den offentlige sektor, Microsoft Danmark.

NNIT købte den førende ERP serviceleverandør i maj 2017. Opkøbet af SCALES Group gør NNIT til en førende leverandør af Microsoft Dynamics 365 services i Danmark.

SCALES Group er et førende, dansk konsulenthus med fokus på levering af state-of-the-art implementering af Microsoft Dynamics 365 ERP-løsninger. I 2016 genererede SCALES Group omsætning på DKK 116 millioner og et driftsoverskud på DKK 15 millioner svarende til en overskudsgrad på 12,7 %. SCALES Group beskæftiger 113 fuldtidsmedarbejdere i København, Aarhus, Odense og Aalborg i Danmark samt i Oslo, Norge.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finance i Danmark. Per 31. december 2016 havde NNIT 2.809 medarbejdere. Mere information på www.nnit.com

Om Microsoft Danmark
Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) er ledende udbyder af teknologiske platforme og produktivitetsløsninger i et marked, der fokuserer på cloud og mobilitet. Microsofts mission er at gøre virksomheder og brugere verden over i stand til at opnå mere ved hjælp af teknologi. 

***

Yderligere oplysninger:
Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com