Få vores nyheder på mail

Jess Julin Ibsen til NNIT

Pressemeddelelse   •   Mar 22, 2013 07:00 CET

NNIT har ansat Jess Julin Ibsen som Senior Vice President og leder af NNIT’s driftsdivision. Han tilfører NNIT omfattende ledelseserfaring fra en markant karriere i it-branchen, senest som Executive Vice President & Group CTO i TDC. Jess Julin Ibsen tiltræder 1. juni 2013 og bliver en del af NNIT’s direktion.

Jess Julin Ibsen bliver ny chef for mere end 1.200 medarbejdere i Danmark og Kina, når han 1. juni tiltræder den nyoprettede stilling som Senior Vice President og leder af NNIT’s division for it-drift. Hans vigtigste opgaver bliver at sikre divisionens evne til at fortsætte væksten i højt tempo samt at professionalisere it-driften yderligere. Desuden indtræder han i NNIT’s direktion, som herefter består af Jess Julin Ibsen og CEO Per Kogut.

”Jess er en ønskekandidat til posten. Han er ikke bare en ualmindeligt erfaren og succesrig leder, han er også en særdeles kompetent it-mand med indsigt i it-drift fra nogle af de største virksomheder på området. Jeg er sikker på, at Jess er den rette mand til at videreføre den fantastiske vækst, NNIT’s driftsdivision har oplevet gennem de seneste mange år, og desuden sikre, at organisationen, teknologien og processerne følger med,” siger Per Kogut, CEO, NNIT.

Jesper Brandgaard, formand for NNIT’s bestyrelse, begrunder ansættelsen af Jess Julin Ibsen således: ”Jess overtager en velfungerende division, som er vokset meget hurtigt og fortsat har stort potentiale. Hans erfaring og ledelsesmæssige kvaliteter er præcis det, der skal til for at fortsætte den stærke vækst i NNIT’s driftsforretning og samtidig fastholde vores klare fokus på kvalitet og stabilitet.”

Jess Julin Ibsen kommer fra en stilling som Executive Vice President & Group CTO i TDC, hvor han har været ansat i en række lederstillinger siden 2008. Tidligere har han været ansat i bl.a. CSC og Integris. Jess Julin Ibsen er 51 år.

”Jeg ser meget frem til at tage roret i NNIT’s driftsdivision. NNIT har formået at markere sig positivt på et meget konkurrencebetonet marked og præsteret konsistent kvalitet og høj vækst år for år – langt over markedets niveau. Spændende kunder som Arla og DSB har valgt NNIT til bare i det forløbne år, og sammen med de 1.200 dygtige medarbejdere vil jeg gøre mit yderste for, at de forbliver tilfredse, og at flere kommer til,” siger Jess Julin Ibsen.

Den hidtidige leder af driftsdivisionen, Corporate Vice President Erik Michael Degn, fortsætter sin karriere i Novo Nordisk-gruppen. Han bliver i sin nuværende stilling frem til 1. juni 2013, hvor Jess Julin Ibsen tager over.

NNIT’s driftsdivision, IT Operation Services, driver forretningskritiske it-systemer for virksomheder som Arla, DSB, Danish Crown, B&O, Digitaliseringsstyrelsen, PFA, Novozymes og NNIT’s ejer, Novo Nordisk.

For yderligere oplysninger kontakt
Formand for NNIT’s bestyrelse, Jesper Brandgaard
Telefon: 44 42 32 95
E-mail: jbr@novonordisk.com

CEO, NNIT, Per Kogut 
Telefon: 30 75 35 00
E-mail: peko@nnit.com

Jess Julin Ibsen
Telefon: 21 75 79 30 
E-mail: jess.julin.ibsen@gmail.com