Få vores nyheder på mail

Internationalt analysehus fremhæver NNIT's rolle som digital life science-partner

Pressemeddelelse   •   Sep 12, 2018 09:02 CEST

Ny analyse af de ledende leverandører af digitale services placerer NNIT i en solid position på life sciences-landkortet.

København, 12. september 2018 – Det internationalt anerkendte analyse- og konsulenthus Everest Group har netop udpeget NNIT som en førende leverandør (”major contender”) på det internationale landkort for digitale serviceydelser.

Placeringen beskrives i en ny rapport, som hjælper selskaber fra life sciences-industrien med at vælge deres digitaliseringspartnere: “Life Sciences Digital in Europe – Service Provider Landscape with Services PEAK Matrix™ Assessment 2018”.

I takt med at fokus på patienten vokser sammen med efterspørgslen på individualiseret og integreret behandling, får medicinalvirksomheder brug for at udvikle digitale strategier langs hele værdikæden. Selskaberne må finde troværdige partnere, som kan hjælpe dem med at gøre brug af ny teknologi såsom kunstig intelligens, automatisering og blockchain.

”Disse nye teknologier driver digital transformation ind i områder såsom forskning og udvikling samt produktion, der fortsat repræsenterer kerneforretningsområder for NNIT,” forklarer Brian Troelsen, Business Development Director, NNIT. Han fortsætter:

”At lede medicinalvirksomheder gennem en digital transformation kræver dygtighed, erfaring og en dyb forståelse for alle hjørnerne af industrien. Når Everest Group tilskriver os denne position, er det et vidnesbyrd om NNIT’s it-ekspertise inden for den globale life sciences-industri ”

Gennem de seneste to årtier er NNIT vokset ud af den farmaceutiske industri og har etableret sig som en højt anerkendt it-serviceudbyder med et omfang og muligheder for at støtte life sciences-virksomheder globalt.

Everest Group’s PEAK Matrix assessment indtager en upartisk og faktabaseret tilgang, som kun fremhæver og positionerer de absolut bedste serviceudbydere inden for det digitale life sciences–område. At klare den gennem vurderingen og blive repræsenteret på deres såkaldte PEAK Matrix udgør i sig selv en gunstig anerkendelse.

NNIT har omtrent 3.000 ansatte og 400 kunder i Europa, USA og Asien (juni 2018).

Yderligere oplysninger
Helga Heyn, NNIT Communications, +45 30 77 81 41, hhey@nnit.com


Om Everest Group PEAK MatrixTM

https://www.everestgrp.com/research/peak-matrix/

Om NNIT
NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til sine kunder, primært inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark. NNIT A/S har flere end 3.000 medarbejdere globalt. www.nnit.com